Saturday, April 19, 2008

Cieľ: vedec Tariq Abdul Lateef
Vráťte sa do vstupnej haly a výťahom na siedme poschodie. Kufrík s diamantmi si zatiaľ môžete uložiť do svojej izby, alebo k šatom na kabínku výťahu. Hore na poschodí si obíďte centrálny blok s výťahmi a za nimi je balkón, na ktorom postáva člen personálu. Keď sa na vás nebude pozerať, tak vylezte po pletive medzi oboma dverami na rímsu ôsmeho poschodia. Po rímse choďte doľava a vlezte cez okno dovnútra. Vnútri choďte popri dvojkrídlych dverách "Staff Only" doprava k obyčajným dverám, tiež len pre personál "Staff Only". Za nimi je jeden čašník. Keď bude chrbtom k vám, tak vbehnite dnu, uspite ho, prezlečte sa za neho a hlavne si vezmite jeho prístupovú kartu k celému ôsmemu poschodiu. Telo potom schovajte do boxu, ktorý je tu pri ňom. Tariqovu izbu stále strážia. Po stenách sú aktivátory požiarneho poplachu. Jeden spustite. Keď všetci odídu, vbehnite do jeho izby č. 803. Schovajte sa do kúpeľne a keď sa Tariq vráti, tak ho potichu zabite. Jeho ochranku môžete omráčiť udretím do steny, alebo uspať sedatívami. Môžete sa skúsiť prezliecť sa za neho a pokúsiť sa vyjsť von normálne pomedzi ostatnú ochranku. No radšej vyjdite na balkón a preskočte na susedný. Tam sa vyhnite civilovi a vyjdite na chodbu. Ďalšou možnosťou je umiestniť do kufríka s genetickým materiálom mínu a odísť z apartmánu skôr, než sa vrátia araby. Keď príde vedec ku kufríku, tak jednoducho mínu odpáľte (no poškodí to hodnotenie).

Odchod
Vráťte sa do výťahu, kde máte šaty a kufrík s diamantmi (alebo ak ste ho nechali inde, tak si ho vezmite) a zvezte sa dole. Tam už len pokojne zájdite až k východu.


Zbrane:
Policajti a ochrankári tu majú len klasické pištole SLP.40, TMP a Shultz má SLP.40 Silenced.


Tipy:
- Bezpečnostná kazeta.
Ak vás nahrali bezpečnostné kamery, treba získať kazetu. Vo vstupnej hale, naľavo od schodov je strážna miestnosť. Keď poslíček ponosí dovnútra kufre, tak sa na chvíľu vzdiali a zostane tam samotný policajt. Potrebujete sedatíva, aby ste ho uspali. Ak nemáte, tak skúste niekam umiestniť mínu a odpáliť, aby sa vybehol pozrieť čo sa deje. Vy zatiaľ ukradnite kazetu. No kamerám sa môžete vyhnúť a ušetriť si tak túto oštaru. Prípadne hoďte mincu na koniec miestnosti a keď to pôjde skontrolovať, tak ukradnite kazetu. Ak vás aj potom zbadá, tak vás len vyvedie von.

- Alternatívny postup. Využitie sniperky.
Vstúpte do kasína a vezmite si kartu od svojej izby v recepcii. Vybehnite schodmi nad vstup do kasína a vstúpte do ľavého výťahu. Vylezte hore na kabínku a počkajte si, kým nenastúpi šejkov vedec Tariq. Keď sa povezie, tak ho z hora zaškrťte strunou. Keď vytiahnete telo, vezmite si jeho kartu od jeho izby umožňujúcu vám prístup na ôsme poschodie. Sniperku si môžete nechať na kabínke a odložte tam aj kufrík s diamantmi, ktorý mal Tariq zo sebou. Potom sa zvezte naspäť dole do haly a vstúpte do pravého výťahu. V ňom vylezte na kabínku a počkajte si na Shultza (ako je aj vyššie v návode) a keď nastúpi, tak ho zaškrťte a telo nechajte na kabínke. Teraz sa vráťte na ôsme poschodie, spustite požiarny alarm a vbehnite do izby č. 803, vedcovej izby. Tam použite mobil na stole, cez ktorý zavoláte šejka. Teraz sa vráťte do svojej izby, čiže na siedme poschodie, izba č. 701. Vyjdite na balkón a vyberte si ostreľovačku. Dole pod vami vidíte malý priestor, na ktorý o chvíľu vyjde šejk. Zastreľte ho sniperkou. Toto je rýchly postup. Inak, na susednom balkóne postáva jeden čašník. Aby ste mali pokoj a aby nezačul výstrely, môžete spustiť požiarny poplach aj na tomto poschodí. Všetci sa zhromaždia pri výťahoch a vy môžete pokojne strieľať. Vezmite si kufrík s diamantmi a už len pokojne zájdite k východu.