Tuesday, March 11, 2008

Cieľ: Raymond Kulinsky
Okrem podniku, v ktorom ste začínali level a budovy gangstrov sú tu ešte tri kluby, do ktorých sa dá vojsť. Raymond sa premiestňuje a vždy ho nájdete na poschodí v inom. No zakaždým je to našťastie rovnaké. Musíte sa k nemu dostať do izby na poschodí a zabiť ho. V izbách občas chodí na balkóny, tak to môžete využiť a zhodiť ho dole (ak sa už pripravuje na streľbu a má v rukách pušku, tak ho nezhodíte). Inak ho môžete zabiť jedom, strunou, pištoľou s tlmičom, je to na vás. Ak to chcete ako nehodu a nedarí sa vám ho zhodiť z balkóna, je tu ďalšia možnosť. Nenápadne mu ukradnite zbraň (nemá ju stále na očiach) a keď ju tu nebude mať, pôjde preč (do budovy gangstrov). Cestou ho môžete zhodiť zo schodov a je to nehoda. Zabite ho ľubovoľne.

Odchod
Keď ste hotový, tak sa vráťte na miesto, kde máte šaty, prezlečte sa, skočte si po kufrík s diamantmi a pokojne odkráčajte k miestu východu.


Zbrane:
Desert Eagle má Kulinsky aj Purayah. Vezmite si tie zbrane, keď ich zabijete, alebo ak ich odtiahnu policajti do prázdnej ulice uprostred štvrte, tak odtiaľ.

SLP.40. Tieto zbrane majú policajti, ale už ich určite máte hromadu z predošlých misií.

Angelina má pištoľ s tlmičom - SLP.40 Silneced. Takže keď ju zabijete, nezabudnite si tú zbraň vziať.

Gangstri v žltých vtáčích kostýmoch majú u seba samopaly MP9. Tie majú aj v krabici na prízemí svojho domu, odkiaľ si ich môžete vziať, pokiaľ sa dovnútra dostanete.

SG553 a ostreľovačka Kazo TRG sú dve zbrane, ktoré sa mi nepodarilo odniesť a nepokaziť hodnotenie. Prvá z nich je v miestnosti, kde zabijete Purayaha opretá o stôl. Druhá je Kulinskeho zbraň a má ju vždy v izbe toho hotela, v ktorom sa práve zdržiava. Oficiálne ich nesmie nosiť nik (teda policajti, ale vy aj keď sa prezlečiete za policajta, tak vás prekuknú). Môžete si pomôcť tak, že tie zbrane vyhodíte na ulicu, aby ich našli policajti. Odnesú ich na strážne stanovisko, ktoré majú v prázdnej ulici deliacej túto štvrť. Odtiaľ to máte už len kúsok k východu. Môžete si pomôcť tým, že do bočnej ulice dáte mínu a odpálite ju. Policajti sa rozbehnú za výbuchom a vy môžete v kľude odniesť zbraň k východu, no aj tak vás uvidia civili, takže máte svedkov a strácate hodnotenie. Akurát je tu istá finta. Ak dobehnete k východu po splnení všetkého, čo treba s Kazo TRG a ukončíte hru, tak ju máte. No nepreklikajte to všetko ďalej, ale použite reštart z ponuky naľavo. Tým reštartnete level, ale zostanú vám uložené pozície. Takže si nahrajte pozíciu tesne pred koncom a prejdite to korektne na hodnotenie Silent Assassin. Všetko je O.K. a zbraň máte. Možno to funguje aj s tou druhou, no tá je ďalej a už sa mi s ňou nechcelo zabávať.