Wednesday, March 19, 2008

Cieľ: Chad Bingham
Chadovi ste už dali do nápoja afrodiziakum, takže o chvíľu pôjde popri vás do izby na konci chodby aj s jednou sporo odenou babuľkou. Ak náhodou pôjdu skôr, než ste získali preoblečenie, tak tomu prispôsobte svoj predošlý postup, nebojte sa, chvíľu sa v spálni zdržia. Keď sú tam a vy už máte oblek ochranky (alebo fotografa), tak im vstúpte do izby. Sú vyrušení, tak odídu a zároveň neukojení, tak sa Chad pôjde dole dlhou chodbou schladiť. Cestou v chodbe ho môžete zabiť, no počkajte si, kým nevyjde na konci na balkón. Tam ho zhoďte dole, nech to vyzerá ako nehoda. Vráťte sa naspäť hore k izbe, v ktorej bol Chad.

Oblek ochranky
Počkajte si, kým pôjde strážca okolo vás a keď prejde, vyrazte za ním a uspite ho sedatívami. Telo schovajte do izby, v ktorej bol Chad a štetka a prezlečte sa za neho.

Kompromitujúca páska
Musíte sa dostať na horné poschodie, do štúdia. Napravo od miestnosti s vrahyňou sú dvere, za ktorými sú schody nahor. Nimi sa dostanete na poschodie, ktorým prejdite na jeho západnú stranu k druhým schodom. Mohli ste vyjsť aj tými, tie sú naľavo, ako ste vošli od výťahu do miestnosti s barom. Proste tu na konci vojdite do strážnej miestnosti a keď sa na vás stráže nedívajú, tak vypáčte dvere na konci (ak máte problém, tak zhasnite a keď stráž zapáli a pôjde naspäť, tak je chrbtom a môžete páčiť), za ktorými vybehnite po schodoch na horné podlažie. Druhá cesta je rýchlejšia. Proste v zadných miestnostiach za barom prejdite dverami, pri ktorých stoja dvaja ochrankári a za nimi použite výťah, ktorým sa dostanete priamo na horné poschodie. Hore vstúpte do ateliéru a tam v zadnej časti, kde je aj rebrík na hornú ochodzu, sú dvere do druhej strážnej miestnosti. V nej je na stole páska s nahrávkou Chada. Keď sa nik nepozerá, tak si ju vezmite.

Cieľ: Lorne de Havilland
Lorne je tiež tu hore, kde je nahrávacie štúdio. Väčšinou je v juhozápadnej časti na balkóne. Problém je, že tam má malého psíka, ktorý značne šteká a tak ho upozorní na vašu prítomnosť. Ak sa rozbehnete, tak ho môžete zhodiť z balkónu skôr, než sa otočí a tým je vybavený a ráta sa to ako nehoda. Psa môžete zastreliť, pretože stále šteká a vám tak (nechápem prečo) stúpa podozrenie.

Odchod
Ak vás zaznamenala kamera, tak získajte pásku (Viď tipy), no inak sa len vráťte do miesta, kde ste si nechali oblek. Či už je to fotograf, alebo ochranka, tak tam momentálne takmer nik nechodí, tak sa prezlečte a vybehnite von. Na terase už pokojne zájdite do výťahu, zvezte sa dole a nastúpte na jachtu, ktorou ste prišli.