Thursday, March 13, 2008

Tipy:
- Červený vtáčí kostým.
Na začiatku sledujte chlapáka vo vtáčom kostýme s kufríkom. Ten má zaniesť Purayahovi. Sledujte ho, až kým nepôjde na niektorý z opustených dvorov. Tam ho uspite sedatívami, prezlečte sa do jeho kostýmu a telo ukryte do kontajnera. Teraz choďte do severozápadnej budovy, kde sídli Purayah a jeho ochranka v žltých vtáčích kostýmoch. Vpustia vás dovnútra. Vyjdite na poschodie, vstúpte do pracovne a keď vám povedia, položte kufrík na stôl. Teraz máte vypadnúť. Choďte na balkón, aby ste zmizli strážcovi z očí a keď zájde, tak môžete Purayaha zabiť. Tak ako je napísané v návode a taktiež si vezmite kufrík. Odísť vás s ním nenechajú a ak ho vezmú naspäť, ani do budovy vás už nevpustia v tomto kostýme.

- Uniforma čašníka, ľahký prístup do klubov.
V podniku, v ktorom začínate, choďte na jeho zadný dvor. Tam vylezte po odkvape na terasu. Prejdite po nej až k otvorenému oknu a vlezte dovnútra. Tam je spiaci chlapík a pri ňom sú šaty čašníka. Vyjsť môžete dverami a ste opäť v hoteli, v ktorom ste začali. Mohli ste sem prísť aj takto, akurát že pred dverami je mladý párik, ktorý by ste vyľakali vypáčovaním zámky. Táto uniforma vám umožní priamy prístup do všetkých klubov, tak sa nemusíte plahočiť zadnými cestami, ako popisujem nižšie. Aj keď už na schody vedúce nahor musíte použiť ten postup.

- Vstupy do jednotlivých klubov - ak nie ste čašník.
Blues bar - je na južnej strane mesta. Prejdite do uličky za barom a tam dverami vstúpte do podzemnej časti so záchodom. Schodmi normálne vstúpte do baru. Tam choďte cez parket naľavo a prejdite kuchyňou do zadnej časti. Na poschodí je mladý párik, ktorý by vás nemal vidieť. Zhasnite svetlo a schovajte sa do skrine pred schodmi. Prídu dole zasvietiť a usúdia, že je čas vrátiť sa do klubu. Už len vybehnite hore schodmi a vypáčte dvere.
Rock Bar - na severnej strane mesta. Prejdite na dvor za barom. Keď tu nik nie je, tak vylezte na kryt /skrinku napravo. Z nej sa na krabicu a z nej po rímse až k oknu. Otvoreným oknom vstúpte dovnútra. Ste v klube. Tam zbehnite na záchod, kde vypáčte jediné zamknuté dvere. Za nimi vybehnite hore schodmi a tam odomknite miestnosť s balkónom (aby bolo odkiaľ strieľať).
Salsa Bar - je vo východnej časti mesta. Na dvore za barom sú dvere vedúce priamo do kuchyne a kuchár je väčšinou zaneprázdnený, takže ak sa nezdržujete, tak si vás nevšimne. Vybehnite hore schodmi naľavo, hore vypáčte dvere a ste v miestnosti vášho cieľu.