Monday, March 17, 2008

- Alternatívne získanie kostýmu žltého vtáka.
Ak sa vám nechce zabávať okolo domu gangstrov, tak zostaňte v budove, v ktorej začínate. Vyjdite na poschodie hotela a choďte na južnú stranu. Tam je otvorených dvoje dverí. Za tými napravo je gangster. Prejdite tými naľavo a popri spiacej žene na balkón. Balkónom sú obe izby spojené, tak zájdite k izbe, kde sa gangster zabáva s dvoma štetkami. Vylákajte ho na balkón a máte to. No vylákať ho je náročné, väčšinou posiela za seba štetky. Môžete skúšať, ale prvý spôsob sa mi zdá podstatne ľahší.



7. You Better Watch Out...

Senátora Binghama vydiera Lorne de Havilland, boss porno priemyslu. Má pásku, na ktorej sa senátorov syn Chad zabáva so striptérkou, ktorá tú zábavu neprežila. Máte zabiť Lorna, Chada a získať tú pásku. Tiež tu prebieha oslava. Ako hosť máte prístup na prvé podlažie párty a aj to len do predných častí. Ako VIP hosť, fotograf, či vianočný ochrankár máte prístup do celého komplexu, okrem hornej časti, kde je štúdio. Tam smú jedine riadni ochrankári (v oblekoch).

Vstup a získanie krytia. Oblek Fotografa. Vrahyňa.
Z móla choďte vpred a naľavo sa vyvezte hore výťahom. Hore vstúpte do baru a oslovte barmana. Dá vám afrodiziakum. To nasypte do pohára na bare, napravo od vás. Nebojte sa, kľudne vás môžu pri tom vidieť. Potom vyjdite von. Choďte k prvému bazénu, v ktorom sa kúpe Chad (za chvíľu mu čašník donesie vami ochutený nápoj a tak dostane chuť na slečnu, ktorá sa k nemu pripojí). Choďte ďalej do jaskyne s prázdnym bazénom. Tu vstúpte dverami naľavo do zadnej časti. Sem nemáte prístup, tak opatrne. Choďte k vodopádiku oproti vám. Prejdite zaň a na druhej strane za druhým vodopádom sedí fotograf. Keď nebude nik nablízku, tak ho uspite sedatívami, telo vtiahnite do chodby medzi oba vodopády a prezlečte sa za neho. Vráťte sa do chodby, do ktorej ste vošli ako do prvej. Teraz, keď je vodopád za vami, tak zahnite doľava a prejdite dvojkrídlymi dverami. Chlapík, čo sa muchluje s dievčinou, je civil, tak si vás nevšíma a odíde. Dievčina vás zavolá k sebe do izby. Môžete za ňou vstúpiť a nasleduje mini scénka, v ktorej sa vás pokúsi zabiť. Samozrejme jej to nedovoľe a zabite ju (hodnotenie vám to nepokazí, ak to spravíte potichu, napr. s tlmičom). Za gaučom leží omráčená pravá štetka, za ktorú sa táto vrahyňa vydávala. No nemusíte to robiť a môžete ju ignorovať.