Tuesday, March 25, 2008

Zbrane:
V tejto misii sú len klasické pištole SLP.40 a samopaly TMP. Majú ich stráže a nájdete ich aj v strážnych stanoviskách v truhliciach.


Tipy:
- Získanie bezpečnostnej kazety.
Ak vás nasnímajú bezpečnostné kamery, tak musíte získať naspäť kazetu s vašou podobizňou. Kazeta je v strážnej miestnosti na druhom poschodí. Popis, ako sa do nej dostať, je v návode pri časti "kompromitujúca páska", pretože tadiaľ budete prechádzať. Jednoducho najrýchlejšia cesta: ak máte dobré krytie (ochrankár), tak sa vyvezte výťahom hore, kde je party. Vstúpte do prvej budovy. Obďaleč je bar, vy zahnite hneď doľava a vyjdite schodmi "Len pre personál ("Staff Only"). Hore prejdite dverami napravo a za nimi ďalšími napravo. Video je na stole. Ak máte problém získať pásku, tak zhasnite svetlo. Ochrankár pôjde zasvietiť a vy zatiaľ môžete vziať kazetu.

- Nenápadná likvidácia psa.
Toto je len pravdepodobná možnosť. Keď vstúpite do časti s barom, tak naľavo sú schody a dvere pre personál. Prejdite dverami vedľa schodov a vstúpte naľavo do kuchyne. Tam okrem noža si môžete vziať aj klobásu. Tú je možné napustiť sedatívami, aj jedom. Predpokladám, že ak ju hodíte Lorneovmu psovi, tak ho to zloží. No keď som chcel klobásu vyhodiť z inventára na zem, tak z nejakého dôvodu mňa vyhodila hra do Windowsu.

- Ako ušetriť jedny sedatíva a rovno získať oblek ochranky.
Ak zabijete vrahyňu vydávajúcu sa za štetku, tak môžete na chodbe uspať strážcu a schovať jeho telo k nej. Druhá možnosť je uspať ho pri zadnej chodbe vedúcej na balkón a telo odtiahnuť ďalej do chodby. V tomto prípade však nemôžete zabiť Chada zhodením z balkóna, aby to vyzeralo ako nehoda, ale musíte ho zabiť v chodbe, skôr než objaví uspatého strážcu.

- Uniforma vianočného strážcu, prípadne uniforma čašníka a alternatívny vstup.
Hneď na začiatku levelu choďte z móla doprava. Tam je strážna búdka (a zaznamená vás aj kamera). V búdke je vianočný strážca (má mikulášsku čapicu). Môžete sa k nemu priplížiť, uspať ho a prezliecť sa. Taktiež tu máte na stene tlačidlo, ktorým deaktivujete lasery a môžete prejsť k služobnému výťahu, ktorým sa dostanete hore, do služobnej časti, kde sú aj normálni ochrankári, majú tu strážnu miestnosť (s truhlou so zbraňami) a sprchy. V sprchách sú voľné šaty čašníka, no ako čašníka vás budú prehľadávať pri vstupoch do zakázaných oblastí, takže ak máte zbraň, moc sa to neoplatí.