Monday, April 07, 2008

Získate ju úplne jednoducho. Keď budete v časti kde sú kajuty posádky, na druhej palube, tak choďte do skladu. Je to na západnej strane (napravo, ak sem prídete z tretej paluby, naľavo ak odspodu zo strojovne), je tam len dvojo dverí. tie naľavo vedú do šatne a tie napravo do skladu. Tam je táto zbraň aj kufrík, do ktorého ju môžete schovať. V preoblečení si ju môžete nachystať niekam nachystať a potom si ju už len zobrať keď budete ukončovať level (alebo ju vziať rovno na konci, keď si pôjdete po svoje šaty).


Tipy:
- Iný spôsob získania uniformy čašníka prvej triedy.
Z mne neznámych príčin boli na vyššej obtiažnosti voči mne veľmi podozrievaví aj keď som mal uniformu námorníka a vždy ma prekukli pri pokuse o vstup do VIP časti. Preto, ako v návode popisujem prejsť hore schodmi do tejto časti, tak pred schodmi choďte napravo, von na palubu. Tam je drevená konštrukcia (okrasný plot, alebo tak), po ktorom môžete vyliezť na palubu nad vami. Vylezte, vstúpte do kuchyne a prejdite ňou na chodbu a nech vás nezbadá čašník. Tam už môžete ísť po uniformu a týmto spôsobom ste sa vyhli kontrole a ak chcete, môžete si tak dostať hore aj zbrane.

- Zjednodušenie u kapitána.
Ak vám vadí chlapík v sprche, ktorý občas vyjde von, tak ho môžete uspať a potom ani nemusíte odpratávať kapitánovo telo a len si počkať na gangstra.

- Alternatívne zabitie prvého gangstra. Od miesta, kde začínate level choďte trochu na ľavú stranu, aby sa na plošine nad krabicami objavil námorník. Ďalší pôjde popri vás ďalej. O chvíľu tadiaľto pôjde prvý člen gangu do strojovne. Predpokladám, že vyššia miera podozrenia bola preto, že našli jeho telo v strojovni, aj keď to bola nehoda. Takže tu ho zabite (najlepšie pištoľou s tlmičom, aby ste sa nezdržovali) a než sa niekto ukáže, tak telo hoďte cez palubu.



9. Till Death Do Us Part

Zostávate v Mississippi. V gangu sa práve chystá súkromný svadobný obrad, ktorý určí nového vodcu gangu. Nevestu Margaux Leblanc musíte ochrániť (aj keď jej v podstate nič nehrozí, tak stačí zabezpečiť, aby sa jej nič nestalo). Vašimi cieľmi sú ženích Buddy Muldoon a otec nevesty (nie Steve Martin, ale John Leblanc). V prvej časti sa môžete voľne pohybovať, no do budovy má prístup len ochranka a pozvaní hostia. Hostia sú obmedzení len na spodné poschodie, ochranka smie prakticky všade.

Prvotné krytie - hosť a ochranka
Prejdite pomedzi prvé budovy a všimnite si naľavo muža, ktorý zvracia na trávu. Počkajte si kým dokončí túto činnosť a potom pôjde do ošarpanej budovy naľavo. Zjavne je opitý, tak zaspí. Takže mu kľudne zoberte pištoľ, pozvánku aj hosťovské šaty. Teraz pokojne a suverénne vstúpte do budovy hlavným vchodom. Po vstupe do budovy choďte doľava popri dverách "Private" a zas doľava na toaletu (Washrooms). Tam vypáčte dvere naľavo. V chodbe za nimi sa prechádza strážca. Nevstupujte, lebo vás vyhodí, len ho sledujte a keď bude chrbtom, tak vyštartujte a uspite ho. Telo odtiahnite do maličkého záchodu pod schodmi (tie sú oproti dverám, ktorými ste vošli) a prezlečte sa za neho.

Cieľ: John "Pappy" Leblanc
Prejdite na dvor za vilou a tam choďte k dreveným búdam naľavo s nápisom "Restrictid Area". Prejdite pomedzi domy až na cintorín, kde stojí Leblanc nad otvoreným hrobom. Zhoďte ho dovnútra, čo ho zabije a ráta sa to ako nehoda. No niekto vás môže vidieť z dvora. Preto môžete tiež využiť to, že pôjde popri zábradlí, tak ho cestou k hrobu môžete zhodiť rovno do močiara.

Cieľ: Buddy Muldoon
Keď stojíte čelom k svadobnej sieni, tak choďte doprava, do kuchyne. Tam je na stole veľká poschodová torta. Napustite ju jedom. Občas príde ženích a kúsok si lizne, čo ho po vašom ochutení zabije.

Odchod
Vráťte sa k opitému chlapíkovi, prezlečte sa do svojich šiat a v pohode sa vráťte k vznášadlu, ktorým ste prišli.