Wednesday, April 09, 2008

Zbrane:
Ochrankári a mnohí hostia majú šesťranové revolvery Six Shooter. Jeden získate bezproblémovo od prvého opilca, od ktorého získate aj šaty. Ochrankári majú tiež brokovnice (Shotgun), ktoré ako ochrankár môžete nosiť.

Špecialitkou je tu puška na slony - Elephant Rifle. Choďte k záchodu, do ktorého ste schovali telo strážcu, ako popisujem v návode. Vybehnite hore schodmi. Buď choďte doprava a do dverí za troma strážcami, alebo ak sa im chcete vyhnúť, tak si to obíďte cez dvere naľavo do miestnosti spojenou dverami s tou za strážcami. V tej miestnosti (so zapnutým televízorom - pre orientáciu) je na stene zavesená táto puška. Môžete ju niesť v obleku ochranky a mimo domu dokonca vo svojom obleku. No neviem, či to tak má byť v hre, alebo to bola chyba, ale keď som ukončil misiu, tak každý, kto ma videl s touto puškou sa mi rátal ako svedok, čo mi kazilo hodnotenie. No cestou nik nereagoval, ani stráže mi nebránili. Buď vás identifikovali podľa tej zbrane, alebo je to chyba. Proste ak ju chcete a nechcete si pokaziť hodnotenie, tak použite fintu, akú som písal pri získaní ostreľovačky KAZO TRG.


Tipy:
- Alternatívne zabitie cieľov - míny.
Oba ciele môžete zabiť mínami. Buď jedného, alebo druhého, alebo oboch, ak ste si medzi vylepšeniami kúpili upgrade, ktorý vám zabezpečí druhú mínu. Vybehnite na povalu (bočné schody vedúce na poschodie a hneď nad nimi sú schody na povalu) a tam máte označené tri symboly výkričníkov. Sú to tri navijaky držiace lustre. Míny sa hodia na južný navijak a na severozápadný (naľavo z tých dvoch vedľa seba). Ten severozápadný zhodí luster na klavír, tak si vystriehnite, keď tam bude ženích hrať. Ten južný luster spadne na schody vedúce na poschodie. Po nich pôjde otec nevesty, keď skončí so svojou vychádzkou. Ciel môžete sledovať priamo, no musíte mať medzi vylepšeniami kúpený väčší dosah pre detonátor. Inak buďte v blízkosti mín a sledujte ciele podľa mapky.

- Alternatívna likvidácia Pappyho.
Keď skončí svoju vychádzku, tak sa otec nevesty odprace na poschodie pozerať televízor. Máte dve možnosti. Jednou je sa tam vplížiť a prosto ho zabiť. Druhá možnosť je elegantnejšia. Vybehnite na povalu a pokazte poistky. Strážca ich pôjde opraviť a za ten čas pôjde Pappy na terasu. Tam ho môžete zhodiť dole, no je veľká pravdepodobnosť, že si vás všimne niekto z hostí dole pod vami.



10. A House of Cards

Vo veľkom kasíne v Las Vegas sa chytá predať rasista Shultz genetický materiál arabskému šejkovi. Nielen že musíte zabrániť obchodu, ale zabiť kupca, predajcu aj overovateľa tovaru. V kasíne ste obmedzený prístupovými kartami, ktoré vám umožnia ísť len na to poschodie, na ktoré máte kartu.

Získanie krytia. Cieľ: Hendrik Shultz
Vstúpte do kasína, prejdite ho hlavnej sály a choďte na recepciu, kde oslovte recepčnú, ktorá vám dá kartu od vašej izby č. 701. Vybehnite schodmi nad vstup do kasína a tam máte dva výťahy. Vstúpte do toho napravo, v ňom vylezte na kabínku, pripravte si strunu a čakajte. Po hodnej chvíli vstúpi do výťahu Hendrik Shultz. Zaškrťte ho a v tejto polohe rovno vytiahnete jeho telo na kabínku, takže sa netreba obávať jeho nájdenia. Vezmite mu kartu od jeho izby č. 707 a prezlečte sa za neho. Vyjdite na siedme poschodie, kde si môžete pozrieť aj svoju izbu, no hlavne choďte do Hendrikovej izby, kde si vezmite kufrík.

Cieľ: šejk Bin Faisal Al-Khalifa
S kufríkom a prezlečený za Shultza sa vráťte výťahom na prízemie a vstúpte do kasína. Tam, ak sa chcete vyhnúť kamerám, choďte popri záchodoch. Vstúpte do privátnej časti za barom. Tam vás prehľadá šejkova ochranka. Po prehliadke vstúpte za šejkom. V animačke mu odovzdáte kufrík. Teraz len čakajte. O chvíľu príde kuriér, ktorý donesie kufrík diamantov a odnesie váš kufrík, aby mohol šejkov vedec overiť jeho pravosť. Po chvíli zavolá šejkovi a ten vyrazí po schodoch nahor. Vezmite si kufrík a choďte za ním. Na schodoch ho zabite strunou, alebo jedom.