Saturday, June 07, 2008

Cieľ: viceprezident Daniel Morris
Zbehnite dole na dvor a prejdite podzemím do centrálnej časti (alebo sa vráťte rebríkom cez strechu). Tam na prvom poschodí si vystriehnite viceprezidenta. Počkajte si, kým pôjde do svojej pracovne. Držte sa pri ňom, aby ste nemuseli páčiť dvere (môžete, len sa zdržíte čakaním na vhodnú pozíciu vojakov, aby vás nevideli). Vnútri si počkajte, kým sa jeho pes pridá k paničke a bude sám. Tam ho zabite strunou, alebo jedom a telo schovajte do krabice. Vráťte sa na chodbu.

Cieľ: Mark Parchezzi III
Zbehnite cez podzemnú časť naspäť dole na dvor za západným krídlom a vstúpte do neho. Choďte do pracovne, v ktorej už čaká Mark. Vidíte ho podľa mapky. Po vstupe nasleduje krátky rozhovor a Mark sa dá na útek. Bežte za ním až na strechu, kde ste sa prezliekli za agenta. Tam pobeží kryť sa za stavebniny pri rebríku. Ak ste tam umiestnili mínu, tak ju odpáľte a zabijete ho. Ak máte sniperku, tak ju vyberte a zastreľte ho. Ak ste nepoužili ani mínu a nemáte ani sniperku, tak máte menší problém a musíte ho skúsiť zastreliť len tým, čo máte po ruke.

Odchod
Ak si nechcete pokaziť hodnotenie, tak musíte odpratať jeho telo, no to je dosť náročné. Preto sa mi najviac pozdáva mína. Proste, keď Mark dobehne k míne, tak ju neodpaľujte. Vráťte sa dole prebehnite dvorom do centrálnej časti a vybehnite hore schodmi k otvorenému oknu, pod ktorým je Mark. Odpáľte mínu a už len vybehnite von. Prezlečte sa naspäť do vašich šiat a odíďte.

Labels: