Thursday, May 15, 2008

Cieľ: Eve (prvá vrahyňa)
Eve je speváčka, ktorá vystupuje na pódiu v hlavnej hale oslavy. Ak ju počkáte pri pódiu, tak keď dospieva, zavolá vás k sebe, aby vám ukázala v čom je dobrá. Zavedie vás do zadnej haly, kde je počítač, z ktorého ste získali informácie o vrahoch. Keď vstúpite, dlho neotáľajte, lebo vás zabije nožom a to s veľkou rozkošou, takže ju predbehnite a zabite ju. Nemusíte ju ani čakať pri pódiu. Môžete ju rovno počkať v tej hale, keď dospieva, pôjde tam sama. Môžete sa schovať v skrini a keď prejde okolo, napadnúť ju odzadu. V jej kancelárii je kufrík, v ktorom je puška Dragunov.

Cesta do pekla
Vráťte sa do výťahu a zvezte sa dole do garáže. Cestou dolu vylezte na kabínku výťahu. Keď výťah dorazí dole, tak z vrchu kabínky môžete cez šachtu prejsť rovno na susedný výťah. Vlezte doň a zvezte sa dole, na podzemnú party. Takto vám zostali všetky zbrane a keďže máte oblek agenta, nemusíte sa ani prezliekať.

Cieľ: Vaana Ketlyn
Ak máte na sebe oblek agenta Martineza, tak keď stretnete Vaanu, bude vás považovať za neho a zavolá vás niekam, kde budete mať súkromie. Choďte za ňou do prázdnej miestnosti, kde ju môžete pokojne zabiť. Bude chcieť, aby ste si zložili masku, ak to nespravíte, tak vás sama napadne svojim mečom, takže pozor. Ak nemáte oblek agenta, tak musíte mať aspoň oblek ochranky. V obleku hosťa vás nepustia do zadnej časti diskotéky. Druhá možnosť jej likvidácie je práve tam, no to môžete spraviť tiež aj ako agent. Pravidelne sa chodí predvádzať na pódium nad diskotékou, kde má aj pyrotechnickú šou. Pri vstupe na toto pódium je ovládací panel. Prestavte na ňom program a keď pôjde Vaana opäť na pódium, tak ju tie výbuchy usmažia.