Monday, May 19, 2008

Cieľ: Maynard John
Tento vrah je tu v pekelnom klube. Stačí aby ste ho stretli a nech máte akýkoľvek oblek, spozná vás. Pekne vás osloví a vyzve na zápas. Máte sa s ním stretnúť v zadnej časti označenej ako Mučiaca miestnosť (Torture Chamber). Môžete tam ísť rovno za ním. Zavrie dvere a povie vám, že miestnosť je zvukotesná, takže vás nik nebude počuť. Považuje sa za najlepšieho vraha a chce vás, ako druhého najlepšieho poraziť v zápase. Na stole máte nejaké zbrane, tak sa ich chopte a strieľajte po sebe. V podstate jednoduché, kryte sa pred jeho streľbou a snažte sa ho trafiť vašou a zabite ho. Keď ho zabijete, vezmite mu kľúč, ktorým odomknete túto miestnosť.

Odchod
Teraz sa kľudne vráťte k výťahu a vyvezte sa do garáží. Tam si oblečte naspäť svoj oblek a s Dragunovom do zbierky v kufríku odíďte do dodávky v garáži.


Zbrane:
Agent CIA má Desert Eagle. Tiež nosí kufrík s FN 2000.

U ostatných nepriateľov a policajtov nájdete klasické zbrane, ktoré už naisto máte. Sú to SLP.40, MP5 a MP7.

V miestnosti, kde je laptop s informáciami o vrahoch a kam tiež Eve, tak pri stole je kufrík, v ktorom je Dragunov. Takže ho takto nemáte problém vyniesť.


Tipy:
- Oblek hosťa pekla.
Hneď na začiatku, v podzemných garážach zvracia pri stĺpe hosť pekla. Môžete tak získať jeho oblek a ísť rovno dole, no je to zbytočné, keďže aj tak získate oblek agenta a s tým môžete ísť takmer všade.