Thursday, May 22, 2008

Amendment XXV

Viceprezident chce nechať zabiť prezidenta, aby sa dostal k moci a mohol schváliť program klonovania. Musíte zabrániť atentátu a preto treba zabiť viceprezidenta a najatého vraha. Budete sa pohybovať v Bielom dome, takže sa pripravte na najvyšší stupeň ostrahy. Je vhodné kúpiť si medzi vylepšeniami vylepšený, hliníkovo-čalúnený kufrík na sniperku (Foil Padded Suitcase). Nie je nevyhnutná, ale rozhodne vám uľahčí prácu.

Vstup do Bieleho domu. Uniforma sprievodcu.
Vstúpte s turistami do budovy. Ak máte sniperku, tak položte kufrík na pás s detektorom a sami prejdite veľkým detektorom. Na druhej strane si kufrík vezmite. Choďte rovno k vojakovi strážiacemu dvere. Pri ňom choďte do dverí naľavo, na záchod. Tam si počkajte, kým sa príde vymočiť sprievodca z múzea. Uspite ho a prezlečte sa za neho.

Bezpečnostná kazete
V budove je hromada kamier a isto vás nejaká zaberie, preto je dobré získať pásku z bezpečnostných kamier. Keď už máte oblek sprievodcu, vyjdite zo záchodu a choďte do dverí naľavo, pred ktorými stojí vojak. Za nimi vstúpte do ďalších dverí naľavo, za ktorými si vezmite bezpečnostnú kartu tohto krídla a tiež pásku z bezpečnostných kamier. Vojaci, čo tu sú sedia chrbtami k vám, takže nie je problém. Vráťte sa na chodbu.

Získanie obleku agenta. Prípadná príprava míny.
Choďte na západ. Prejdite jedálňou a dverami do chodby, kde stráži vojak. Na konci chodby sú dvere na kartu, ktorú síce máte, ale v tomto obleku tam nemôžete. Choďte do dverí napravo, ktorými vyjdite na strechu. Na streche choďte k lešeniu a vylezte na rebrík. Vylezte až hore, tesne pod okraj, no nelezte úplne hore. Počkajte si, kým jeden z robotníkov za oknom odíde a druhý bude chrbtom. Potom vylezte a hneď prejdite do dverí naľavo, aby vás nezbadali. Prejdite cez tieto miestnosti na ľavej strane tohto poschodia do poslednej miestnosti s otvoreným oknom. Pozor, nech v nej nestretnete vojaka. Je v nej oblek robotníka, tak sa prezlečte. Vylezte von oknom a zlezte dole rebríkom na strechu. Tu máte dva štvorcové vetráky a nejaký stavebný materiál. Tu sa bude nachádzať váš nepriateľ, takže ak chcete, pripravte si sem mínu. Potom choďte k dverám na opačnej strane a počkajte si, kým z nich vyjde agent. Uspite ho, prezlečte sa za neho a telo schovajte za okrúhlu stavbu pri vás. Nezabudnite si od neho vziať prístupovú kartu do západného krídla.