Wednesday, November 26, 2008

- Nedovoľ nepriateľom, aby oslobodili svojich priateľov a získali kontrolu nad mestom. Zastreľ všetkých ozbrojených nepriateľov vo väznici.
Vyjdite von, zoskočte na ulicu a postrieľajte nepriateľov. Oproti budove, v ktorej ste zachránili šerifovu manželku je priestranstvo medzi dvoma domami, kde je latrína. V nej nájdete plagát s menom Kacper Michalski. Prejdite ulicou až k budove šerifa, kde uvidíte ako nepriatelia odpália dvere. Postrieľajte tých vonku a potom vstúpte likvidujúc ďalších vnútri. Väčšinu tých vnútri môžete postrieľať z dverí. Keď vstúpite do miestnosti, nepriatelia na ulici zatarasia dvere a podpália budovu. Vybehnite na poschodie a tam na konci miestnosti vyskočte na rebrík a vylezte hore. Idete cestou, ktorou v prvej epizóde Billy. Zo strechy prebehnite po doskách do stodoly a v nej pozoskakujte dole. Nemôžete prejsť priamo, keďže Ray nevie vyliezť na krabice (na meter vysoké prekážky zrejme vedeli v tej dobe vyliezť jedine indiáni). Dole je v jednej debničke plagát s menom Rafal Zerych. Zdola choďte opäť nahor, tak ako predtým Billy, na koniec plošiny a po doskách na druhú stranu. Dostanete sa k otvoru v stene, ku ktorému sa postavte. Pred sebou na dvore uvidíte vodnú nádrž. Streľte do závažia, ktoré sa pred vami kymáca a spustí sa potrubie. Skočte naň (pozor na nepriateľov pod vami) a prejdite na vežu s vodnou nádržou. Prejdite po nej dookola a za ňou skočte na strechu susednej budovy. Zo strechy vstúpte do budovy.
Vyrazte dvere a vyjdite von. Zastreľte nepriateľov a zbehnite dole schodmi. Tam dostanete ďalšiu radu, ako využívať lampy. Nepriateľ pred vami sa schováva v koči. Vezmite si z krabice olejovú lampu ("F") a hoďte ju ("myš, ľavé tlačidlo hodiť, pravé pustiť") na voz. Počkajte si, než sa to rozhorí a nepriateľa to dostane (sú tam dve lampy. Ak hodíte nezapálenú, len sa po vozni rozleje oheň. Streľte doň a rozhorí sa. Ak hodíte zapálenú, tak oheň vzbĺkne sám). Teraz musíte prejsť, no oheň sa rozhorel a zablokoval vám cestu. Máte tu niekoľko vedier s vodou, tak ich po jednom berte a vodu vylievajte na oheň tak, aby ste si uvoľnili cestu.
Prejdite za voz a ste na dvore, ktorý si tiež pamätáte z Billyho cesty. Vstúpte do budovy pri vás a pobite v nej nepriateľov. Na chodbe vnútri prejdite k oknu a vyskočte ním von. Vonku máte ďalšiu radu, rýchla streľba z jedného koltu (vyberte si len jeden kolt a stlačte kávesu "Y", potom môžete ním páliť rýchlo za sebou). Zo záchodu sa na vás vyrúti chlap s tomahavkom, tak ho rýchlou streľbou zložte. Pri latríne nájdete brokovnicu. Prejdite na ulicu. Hneď oproti vám je voz s dvoma nepriateľmi, no máte tu olejové lampy. Zbavte sa ich a postrieľajte aj ostatných na ulici. Potom pristúpte k salónu, kde vás Clyde vyzve.

- Majiteľ salónu, Clyde Forester sa pridal na stranu banditov. Zmenil svoj salón na sídlo Satana. Prines tomuto mestu mier a znič to hniezdo hadov. Zabi každého zločinca v salóne a znič ho.
Najprv zlikvidujte vojakov na ba