Monday, August 11, 2008

- Preplíž sa von z mesta.
Musíte sa plížiť. Vykláňajte sa z poza vecí, za ktorými sa chovávate a keď je čistý vzduch, pokračujte ďalej. Najprv sa dostaňte k budove pred vami. Je pred ňou naskladaná hromada krabíc, ktoré vás kryjú. Plížte sa popri budove vpred, až kým nebudete môcť zahnúť vpravo. Tam sa priestorom medzi domami dostaňte za budovy. Za nimi pokračujte vpred až na koniec k plotu. Tam ďalším priestorom medzi budovami sa vráťte na ulicu. Počkajte pri sudoch. Napravo sú na ulici dvaja chlapi, no stoja chrbtom, tretí sa prechádza. Keď pôjde napravo k tým dvom, preplížte sa na druhú stranu ulice. Tam pokračujte za budovu a hneď za ňou sa dajte ku krabiciam napravo. Prelezte ich a choďte k otvorenému oknu napravo. Vlezte ním do budovy. Vnútri prejdite chodbou na jej koniec a tam otvorte dvere na dvor. Počkajte schovaný, kým pred dvere neprídu dvaja nepriatelia. Počkajte si, kým sa otočia naspäť a vtedy sa vyplížte von a opäť doprava. Choďte k plotu. Je pri ňom krabica, na ktorú vylezte a z nej prelezte za plot. Za plotom choďte rovno do stodoly pred vami. Keď do nej vstúpite, dvere za vami nepriatelia zavrú.
V stodole si všimnite naľavo dosku, ktorá vedie na vyššiu plošinu. Keď po nej vyjdete hore, preklopí sa pod vašou váhou. Vezmite si dole krabicu a vyjdite hore aj s ňou. Položte ju na kraj dosky. Hore je ďalšia krabica, ktorú k nej položte, čím dosku dostatočne zaťažíte. Prejdite po nej na druhú stranu - dve krabice na úplné zaťaženie nestačia, tak bežte a ku koncu skočte, než sa doska pod vami preváži opäť k zemi. Tam vylezte hore rebríkom, prejdite na koniec plošiny, po doskách prejdite na druhú stranu, tam dole po krabiciach na nižšiu plošinu, na jej koniec, hore rebríkom a otvorom v streche vylezte von.
Hore prejdite po doskách na susednú strechu. Tu je otvor, ktorým vlezte do miestnosti pod strechou. Vnútri je v jednej z dvoch krabíc plagát s menom Jakub Klarowicz. Vráťte sa rebríkom opäť na strechu a z nej prejdite po doskách na susednú strechu. Prejdite na jej zadný kraj k stromom. Použite váš bič a zachyťte sa ním o konáre pred vami. Zlezte pomocou neho na zem. Dole sa plížte popri plote a poza budovu pri vás stále rovno na východ, až dorazíte k plotu, pri ktorom je krabica. Počkajte si, kým za plot neprídu dvaja nepriatelia a keď pôjdu preč, prelezte pomocou krabice za plot (alebo ak tam nie sú, čakajte na nich už za plotom v kríkoch). Tam choďte na ulicu a na nej hneď zahnite vľavo. Už len postupujte vpred cestou z mesta.