Thursday, August 07, 2008

- Pokús sa zostreliť fľaše naukladané na krabici.
Teraz keď máte zbraň, nemusíte sa už Jonesa obávať. Zídite opäť na zem, prejdite k nemu a precvičte si streľbu. Na krabici pri plote je naukladaných pár fliaš, tak ich zostreľte (pre lepšie miernie si môžete zamerať "X").

- Zájdi na farmu Tomasa a Marisy.
Po precvičení streľby môžete odísť. Než sa vydáte preč, skočte do stodoly, je napravo od vstupu na pozemok. Tam v truhlici nájdete pri pár knihách aj plagát s menom Adrian Sikora. Potom pokračujte za Jonesov pozemok smerom k mestu. Cestou na vás zaútočí vlk. Dokážte mu, že ste streľbu netrénovali zbytočne a zastreľte ho. Keď dorazíte k mestu, na moste vás zastaví šerif a prikáže vám, aby ste mu odovzdali zbraň. Vezmite si pištoľ do rúk a odhoďte ju ("backspace"). Vstúpte do mesta.

- Získaj zbraň. Ukradni zbraň Suzy.
Vydajte sa doprostred mesta. Cestou si vás premeria predavač truhiel, čo je na divokom západe dosť výnosná práca. Pokračujte ďalej a z balkónu na salóne na vás zavolá stará známa Suzy. Viete, že si schováva zbraň, tak sa rozhodnete ju získať. Vstúpte do salónu a vydajte sa hore schodmi, kde vás však zastaví Clyde Forester, majiteľ a bez peňazí vás za Suzy nepustí. Vyjdite von a Suzy vám z balkóna poradí, aby ste skúsili okno z boku. Choďte teda za roh, kde na vás zakričí Suzy z okna, aby ste si zohnali nejaké lano. Môžete si naukladať krabice na už stojace krabice pod oknom a vyliezť po nich. No jednoduchšie je vrátiť sa na námestie. Tam choďte ku koňom, pri ktorých je na zemi bič. Vezmite si ho a vráťte sa k oknu. Vylezte na krabice a z nich sa zachyťte bičom na kolík nad oknom. Teraz vyšplhajte až do okna (tlačidlami myši lozíte nahor a nadol. Oboma, alebo medzerníkom sa pustíte). Vylezte hore a vlezte cez okno dnu. Suzy vám povie, že to pôjde skontrolovať von, aby vás tu nik nechytil. Než sa vráti, máte nájsť zbraň. V truhlici pri dverách nájdete plagát s menom Lukasz Adzinski. V šuplíku pri posteli nájdete zbraň, žiaľ bez nábojov. Potom sa objaví Suzy a chystá sa vás privítať orálnym spôsobom. No objaví sa Clyde a zaútočí na vás. Keďže nemáte náboje, vyskočte von oknom, ktorým ste sem vliezli. Choďte smerom k námestiu a na balkóne sa objaví Clyde, odkiaľ oznámi, že ten kto vás dostane si môže zadarmo užiť so Suzy.