Thursday, October 09, 2008

- Vráť sa do mesta a povedz šerifovi, čo sa stalo.
Vráťte sa naspäť cestou, ktorou ste prišli až k farme. Uvidíte, že sa na nej počas vašej neprítomnosti uhniezdili nejakí chlapi, ktoré hneď začal rabovať, čo po mŕtvych zostalo.

- Vyžeň chlapov rabujúcich farmu tvojho brata.
- Tvoje slová nemajú účinok, takže nemáš inú možnosť, než použiť silu.
Keď dobehnete na dvor, silou svojej osobnosti odplašíte dvoch chlapov. Tretí však zostane, takže ho musíte spacifikovať ručne. Zvoľte si päste ako svoju zbraň a zbite ho (ľavé úder, pravé tlačidlo pravý hák, pravé a ľavé ľavý hák). Objavia sa ďalší dvaja tak zložte aj ich a v rozhovore s Pánom ukončíte level.



Epizóda III

- V kostole je tvoja truhlica. Vezmi si z nej tvoje veci.
- Choď po Billym.
Ste opäť v kostole. V miestnosti naľavo od vchodu je truhlica, z ktorej si vezmite svoje staré zbrane. Sú to dva kolty. Môžete si prepínať, aby ste držali oba naraz, alebo v jednej ruke kolt a v druhej bibliu. Vyjdite von z kostola a tam vás čaká šerif Tim Powell, ktorý vám chce odobrať zbrane, keďže on je tu zákon. O chvíľu jeden z okolo stojacich chlapov šerifa zastrelí. Nastoliť zákon zostalo na vás.

- Po zastrelení šerifa Powella vyvolali baníci v meste nepokoje. Poraz ich, aby si priniesol mestu opäť kľud. Zabi každého so zbraňou v rukách.
Vydajte sa z pred kostola do mesta. Prejdite ulicou a napadne vás pár chlapov. Keď máte pripravené obe zbrane, ale máte ich ešte v puzdrách a zaútočíte, tak keď zbrane vytiahnete na chvíľu nastane spomalený mód, počas ktorého zameriavače oboch zbraní smerujú z krajov obrazovky do stredu. Môžete s nimi aj hýbať a môžete strieľať, aby ste v spomalenom móde mohli lepšie zasiahnuť nepriateľov. Keď sa zameriavače stretnú, už beží normálny mód (ľavou zbraňou strieľate ľavým tlačidlom, pravou pravým). Postrieľajte všetkých nepriateľov na ulici. Pokračujte vpred, keď začujete výkrik v budove naľavo.

- Šerifova žena je v rukách banditov. Osloboď ju.
Musíte zachrániť pani Powellovú. Prejdite prechodom medzi budovami za dom, v ktorom sú banditi. Tam presuňte krabicu k väčším krabiciam pri latríne. Vyskočte na ne, na latrínu a po doskách prejdite na schody. Schodmi vybehnite hore a vstúpte do budovy. Vyrazte dvere pred vami. V miestnosti za nimi, v truhlici je plagát s menom Pawel Blaszczak. Vyrazte dvere a vyjdite na balkón. Zastreľte chlapa na ulici a na susednom balkóne. Odhádžte si veci, čo vám blokujú cestu a rozkopte zábradlie. Prejdite po doskách na susedný balkón. Z neho prejdite na susednú striešku a z nej cez okno do miestnosti. Dostanete radu od hry, aby ste zložili zbrane. Vždy keď máte v pravom dolnom rohu žiariaci symbol revolveru, máte k dispozícii spomalený mód po vytiahnutí zbraní, takže ho môžete používať stále dookola. Teraz zložte zbrane, vstúpte do miestnosti a než stihnú dvaja nepriatelia tasiť, tak ich zastreľte. Potom pristúpte k šerifovej žene, ktorá vám dá kľúč od väzenia v budove šerifa a povie vám, že chlapi chcú oslobodiť väzňov.