Monday, October 06, 2008

- Nájdi muníciu pre svoju zbraň.
Pokračujte cestou z mesta popri kostole a dorazíte nad most, pri ktorom vidíte ďalších nepriateľov, tak je vám jasné, že sa cezeň nedostanete. Obíďte si tých chlapov a pokračujte cestou ponad most až k chate Bláznivého Franka. Privíta vás a ide si po svojom. Ak vás uvidí, ako vstupujete do jeho domu, tak vás varuje, že vás odstrelí pri pokuse o krádež. Keď pôjde smerom od chaty, tak sa preplížte k dverám a vstúpte dovnútra. Tam v prvej miestnosti je v šuplíku plagát s menom Pawel Marchewka. V druhej miestnosti nájdete muníciu. Vtedy dorazí Frank a napadne vás. Vyskočte von oknom (ak sa ho s novou muníciou pokúsite zastreliť, Billy povie, že to nie je nepriateľ. Kto je nepriateľ, keď nie chlap, čo vás chce zastreliť?).

- Zájdi na farmu Tomasa a Marisy.
Vonku zlezte dole na okraj rieky a choďte po brehu na sever (doľava) až k nápadnému stromu na druhej strane. Použite bič na zachytenie sa stromu a prehupnite sa na druhú stranu rieky. Tam už len pokračujte k farme, kým vás nezastaví výkrik.



Epizóda II

- Použi bibliu, aby si začal omšu.
Prejdite k pultu, na ktorom máte položenú bibliu a vezmite si ju. Nasleduje scénka vášho kázania, kde sa pochytíte s Clydom. Kázanie preruší žena, ktorá vám pribehne oznámiť, že začula streľbu na farme vášho brata Tomasa (Billyho nevlastného otca). Máte 90 sekúnd, aby ste sa tam dostali.

- Bež na Tomasovu farmu a zisti, čo sa deje.
Za 90 sekúnd to stíhate. Vybehnite z kostola, zbehnite dole (na sever) k mostu, prejdite ním za rieku a len pokračujte cestou na farmu, kde nájdete Tomasa so ženou mŕtvych a pri nich Billyho. Ten sa dá na útek a vy si myslíte, že je za to zodpovedný.

- Chyť Billyho.
Billy vbehne do domu. Máte 30 sekúnd, aby ste ho dostali. Skúste dvere, no sú zavreté. Vykopnite ich (klávesa "C"). Vnútri prejdite druhými dverami a za nimi v maličkej miestnosti odsuňte skriňu nabok a otvorte zadné dvere za ňou. Vyjdite za dom, kde zbadáte Billyho za plotom. Buď sa vráťte počas ďalších tridsiatich sekúnd cez dom, alebo rovno prebehnite popri plote. Proste sa vráťte na dvor a bežte do horiacej stodoly. Vylezte rebríkmi hore za Billym. Billy vyskočil z okna stodoly a cesta za ním horí. Aby vás plamene nezranili, vezmite si vedro s vodou, ktoré je tu pri vás a vylejte vodu na horiacu cestu pred vami. Potom vyskočte z okna za Billym a bežte za ním. Naháňajte ho, až k mostu, ktorý pred vami zhodí. Už ho nedostanete.