Monday, March 13, 2006

Popis zbraní a predmetu

Zde najdete více ci méne konkrétní popis zbraní, monster a predmetu, jež vám pomuže orientovat se ve hre, zjistit co je pro kterou situaci nejlepší a cím se pred kterým monstrem nejlépe bránit.
Zbrane
Zbrane jsou samozrejme postupne k dispozici ve hre. Jen pro informaci je pod názvem každé zbrane i její "herní" název, takže cheat "summon jméno" jí aktivuje ve hre. Každá ze zbraní má dva módy, implicitne používané levým a pravým tlacítkem myši.
Dispersion Pistol
summon dispersionpistol
Typ úcinku: projektil
Úcinek primární strelby: 15 jednotek
Úcinek sekundární strelby: ruzný
Dispersion pistole je první zbran se kterou se ve hre setkáte a je to rovnež zbran, se kterou zacínáte v multiplayeru. Je vhodná na monstra, která mají méne než 300 hitpointu a v okamžicích, kdy nemáte munice nazbyt. Její kapacita je totiž neomezená, resp. sama se dobíjí - puvodních 50 "náboju" muže být sice rychle spotrebováno, nicméne dobíjení je celkem rychlé.
V sekundárním módu je možné na nekolik sekund zbran nabít a najednou vystrelit až pet jednotek energie. Presto doporucuji využívat spíše primární strelbu, vzhledem k malé rychlosti je totiž pri výstrelu peti strel vetší pravdepodobnost zásahu, než pri výstrelu jedné silnejší strely. Dispersion Pistol muže být vylepšena nekolika ruznými upgrady, jež zvyšují vedle úcinku i její kapacitu. I v nejlepší forme je však príliš pomalá na seriózní prestrelky - spolu s energy amplifierem je však naprosto smrtící.