Thursday, November 01, 2007

Tipy:

- Alternatívne získanie uniformy ochranky.
Choďte pred hlavný vchod a odtiaľ choďte popri budove doľava, až k zamknutým dverám. Buď vypáčte dvere a vnútri v chodbe druhé a dostanete sa za chodbu na dvor, alebo vylezte po odkvape na strechu a na druhej strane opäť po druhom odkvape zlezte. Pri otvorenom okne sú poistky, tak ich poškoďte a vybehne ich skontrolovať policajt. Schovajte sa za roh a keď sa naskytne vhodná príležitosť, tak ho uspite sedatívami. Prezlečte sa a telo schovajte do kontajnera.

- Získanie videozáznamu v prípade potreby.
Bránu na dvor s bazénom stráži bezpečnostná kamera. Ak vás zaznamená, potrebujete získať kazetu s týmto záznamom. Pozrite si vyššie, ako popisujem získanie uniformy od policajta, ktorý je v miestnosti s touto kazetou. Použite rovnaký spôsob, teda pokazené poistky, aby ste ho dostali von (ak ste ho teda neuspali už na začiatku) a keď pôjde von, vlezte cez okno dnu. Keď tu nie je, v pohode si môžete vziať kazetu.

- Prienik ako pacient a následné prezlečenie sa za terapeuta.
Napravo od začiatku vás cesta dovedie k dvom kontajnerom. Za nimi sa schováva jeden pacient. Môžete ho uspať, prezliecť sa a telo schovať do kontajnera. No je tu aj iná možnosť. Pokračujte cestou ďalej k malej odpočinkovej terase, kde fajčí druhý pacient. Na lavičke má položené papiere. Keď bude chrbtom od vás, tak sa prikradnite a vezmite si tie papiere. S nimi vstúpte do budovy a na recepcii ich odovzdajte sestričke. Tá vás pošle do prezliekarne za recepciou. Vstúpte tam a prezlečte sa do šiat pacienta. Môžete vstúpiť, no ešte vás prehľadá ochranka, či nemáte zbrane. Vstúpte. Vyjdite hore schodmi na poschodie a choďte do východnej časti. Tam sú štyri miestnosti a tri z nich sú zamknuté. Vstúpte do druhej naľavo, jedinej otvorenej a v nej nájdete na skrinke šaty terapeuta. Prezlečte sa a s nimi získate trochu väčšiu voľnosť.

- Alternatívne získanie uniformy zriadenca.
Keď ste sa už dostali do objektu, tak choďte do jeho západnej časti. Vedľa miestnosti s ochrankárom a bezpečnostným záznamom sú dvere, za ktorými sú schody vedúce do práčovne. Dole sa pohybuje v ľavej časti pri vyvešanom prádle zriadenec. Môžete ho tam uspať, vziať mu kľúče, prezliecť sa a telo schovať do boxu. No pozor, po chodbe chodí ochrankár a je tu aj ďalší zriadenec, tak nech vás nevidia.