Monday, October 29, 2007

Cieľ: Lorenzo Lombardo
Poďme na váš hlavný cieľ, ktorým je mafián zodpovedný za únosy, obchod s bielym mäsom, drogy, znásilnenia atď. Tento chlapík si chodieva variť na poschodie. Vyjdite na poschodie schodmi popri knižnici a choďte hore do západnej časti. Tam sú štyri miestnosti a terasa. Miestnosti sú označené A,B,C,D. Vstúpte do miestnosti označenej D a keď tam nik nebude, sabotujte plynový varič. Keď si potom príde Lorenzo opäť navariť, varič vybuchne, čo ho zabije (a ráta sa to ako nehoda).

Cieľ: Carmine Desalvo (voliteľný)
Posledným cieľom je pašerák drog a zbraní. Tento sa o seba stará. Cvičí a dáva si prechádzky. Choďte od vstupnej miestnosti (medzi recepciou a knižnicou) doprava. Tam zájdite na koniec do telocvične. Tu občas cvičí, alebo sa ide prejsť k bazénu za telocvičňou. Tam ho môžete skúsiť hodiť do bazéne, aby sa utopil, no sprevádza ho ochranka, takže vystriehnuť pravý moment je veľmi náročné. No taktiež má pri cikajúcej soške odloženú fľašu s alkoholom, ktorú mu môžete otráviť a keď sa napije, tak naposledy. No tak ako prvé dva ciele, aj tu to môžete zariadiť, nech to vyzerá ako nehoda. Počkajte si v telocvični, kým nezačne cvičiť s činkami. Keď docvičí, tak by mali byť jeho stráže v susedných izbách. Vtedy na neho zhoďte činku, čo ho zabije a bude to vyzerať ako nehoda.

Záchrana agenta a odjazd
Už pomerne jednoduchá záležitosť. Vráťte sa po svoje šaty a prezlečte sa do svojho obleku (všetky miesta, ktoré popisujem ako zdroj získania šiat sú ľahko dosiahnuteľné a ľahko sa z nich aj dostanete vo svojich šatách). Potom sa vráťte úplne na začiatok levelu. Tam si otvorte dvere do márnice (Morgue) a prejdite k telu agenta. Pichnite mu protijed a počkajte si, kým sa preberie. Potom aj s ním odíďte dverami s nápisom Exit.


Zbrane:
V tejto misii sú jedine zbrane, ktoré ste už mohli získať. Policajti majú SLP.40 a bodyguardi pacientov majú samopaly TMP. Taktiež majú niektorí ochrankári a zriadenci elektrošokovú zbraň Stun Gun. Prenášať ju síce levelmi nemôžete, no tu ju môžete využiť dosýta. Je to totiž omračovacia zbraň, takže veľmi nekazí hodnotenie a má neobmedzené použitie. Všetky tieto zbrane môžete tiež nájsť v strážnej búdke na začiatku levelu a v miestnosti s bezpečnostnou kartou a videom s policajtom v hlavnej budove.

Labels: