Saturday, September 22, 2007

Útek

Aby ste opustili oblasť, musíte sa dostať k lietadlu, ktoré parkuje v jaskyni pod haciendou. Jednou možnosťou je použiť výťah z drogového laboratória a zviezť sa ním priamo dole k lietadlu. Druhou možnosťou je obísť si celý hlavný komplex okolo múru a zbehnúť dole po rímsach na skalnej stene pod haciendou. Dole je stále jeden robotník, no pokiaľ nebudete nejako hlučný, tak si vás nebude všímať. Ak ste pri získaní uniformy VIP strážcu postupovali tak, ako radím vyššie v návode, tak ste strážcu pri lietadle už uspali. Keď nebude vonku robotník ktorý sa vozí výťahom, tak sa prezlečte naspäť do svojich šiat a prejdite k lietadlu z druhej strany, ako je výťah. Je tam jeden vojak, no spí, takže nebežte, len si pomaly dojdite až k lietadlu a odstúpte.


Zbrane:
Fernando má pri sebe pištoľ Snub Nose. Ak ho zhodíte, tak si ju môžete kľudne vziať keď budete na rímsach pod balkónom. Ak ho otrávite, tak jeho krik pred smrťou preberie strážcu. Ten jeho telo odnesie do miestnosti na prízemí, tak si ju môžete vziať odtiaľ.

VIP stráže majú u seba samopal SAF-SMG, ktorý sa vám zmestí pod oblek. Voľne sa nachádza v miestnosti obyčajných stráží v malej budove naľavo vedľa dvora, na ktorom je party a v miestnosti so spiacim strážnikom v haciende.

Manuel má u seba samopal TMP. Keď ho zabijete zhodením krabíc, tak si ho od neho môžete vziať, ak sa nik nedíva, alebo si počkať, kým jeho telo odnesú k veľkým sudom s vínom do zadnej časti vínnej pivnice. Ak ho zabijete sami, tak si ho nezabudnite vziať, než ukryjete jeho telo do krabice.

Obyčajné stráže majú brokovnicu (Shotgun). Voľne sa nachádza v rovnakých miestnostiach, ako aj SAF. Odísť s ňou je celkom jednoduché. Ak máte VIP uniformu, tak by ste s ňou veľmi behať nemali. No ak ste uspali VIP strážcu pri lietadle a máte ešte jedny sedatíva, tak uspite obyčajného strážcu, ktorý sa prechádza za haciendou pred skalnými rímsami. Vezmite mu brokovnicu a nemusíte sa ani prezliekať. Zbehnite dole rímsami, tam obíďte robotníka, prezlečte sa naspäť do svojich šiat pri uspatom strážcovi a aj s brokovnicou zájdite do lietadla.

Labels: