Thursday, September 20, 2007

Získanie uniformy VIP stráže

Hneď na začiatku bežte naľavo popri stene obkolesujúcej celý hlavný komplex, ktorý budete mať po pravej strane. Na konci za skladom zahnite doprava a bežte popri osamelom strážcovi (príležitosť) až na kraj útesu. Tam zbehnite po skalnatých rímsach až dole na mólo, kde fajčí robotník. Ten je väčšinou chrbtom, tak si ho netreba všímať, pretože pokiaľ nebudete robiť rozruch, tak si vás ani nevšimne. Tu pri móle parkuje lietadlo, ktoré ja vašou cestou preč. Preto je vhodné začať práve tu, lebo si tým veľmi uľahčíte cestu na konci. V jaskyni na móle pri lietadle fajčí VIP strážca. Za ním je výťah, ktorý vedie do drogového laboratória. Občas z neho vychádza robotník, tak si počkajte, kým nevyjde. Času máte dosť a nechcete, aby vás náhodou nachytal. Keď vyjde, tak si zas počkajte, kým zájde naspäť do výťahu. Potom sa prikradnite za strážcu a uspite ho sedatívami. Telo odtiahnite za krabice kúsok od vás, aby ho nik nenašiel. Tam sa prezlečte do jeho uniformy a môžete si tiež vziať jeho samopal SAF-SMG. Teraz môžete vyjsť výťahom priamo do laboratória pod vínnou pivnicou, alebo sa vrátiť naspäť hore po rímsach a vstúpiť do haciendy.

Cieľ: Don Fernando Delgado
Keď máte na sebe uniformu VIP strážcu, tak máte voľný vstup do Haciendy. Vyjdite na poschodie, kde pred dovjkrídlymi dverami stojí jeden strážca a druhý sa prechádza po chodbe. Všetky dvere vedúce k Donovi Fernandovi sú zamknuté, takže ich musíte vypáčiť. Aby ste nepritiahli neželanú pozornosť, tak choďte na ľavý koniec chodby (pre orientáciu, oproti na druhej strane chodby je miestnosť s balkónom nad zadným dvorom) a keď pôjde pochodujúci strážca smerom od vás, tak vypáčte dvere a vstúpte. Tu v prvej hale má Fernando basu, na ktorej si rád zahrá. Keď sedí a hrá, je k vám chrbtom, tak ho môžete zložiť jedom, alebo strunou. V susednej miestnosti sa chodí nadýchať vzduchu na balkón. Na gauči je tu aj strážca, no spí, takže ak nebudete hlučný, nič si nevšimne. Keď bude na balkóne, môžete sa mu postaviť za chrbát a zhodiť ho dole (ráta sa ako nehoda). Taktiež mu môžete dať jed do pohára s vínom, ktoré má na okne pri balkóne.

Cieľ: Manuel Delgado
Stále majte na sebe uniformu VIP strážcu a vráťte sa na hlavný dvor, kde je oslava a hostia. Tam vstúpte do Vínnej pivnice (Wine Cellar). Postavte sa k bežnému strážnikovi, ktorý tu na to dozerá a pôjde to skontrolovať na schody vedúce nadol. Vtedy pripevnite mínu na zariadenie, ktoré drží neďalekú paletu s krabicami. Zbehnite dole schodmi, aby ste videli na miesto pod schodmi, alebo použite mapku (no vzdiaľte sa od miesta výbuchu) a počkajte si, kým na miesto pod schodmi, priamo pod paletou s krabicami nepríde Manuel. Keď sa tam postaví, tak odpáľte mínu a uvoľnené krabice ho zabijú (ráta sa ako nehoda). Pozor na strážcu, hore, ak si nechcete pokaziť hodnotenie, tak ho nesmie výbuch zabiť. Zdá sa mi, že vždy, keď je hore a keď sa priblížite tesne k nemu, tak sa automaticky vyberie skontrolovať schody. Ak by nechcel ísť, stále ho môžete odlákať mincou.

Labels: