Monday, July 17, 2006

Level 31

- Mothership Basement (ExtremeBeg.unr)
Na križovatce doprava a dorazíte k rade paprsku, za nimiž je megahealth a náboje, ale nevím nevím...
Druhá cesta vede do místnosti s výtahem uprostred, který vás dostane do dalšího kola.
Level 32 - Mothership Lab (ExtremeLab.unr)
dete jedinou možnou cestou do vetší místnosti, zmacknete tlacítko napravo a vyjedte výtahem nahoru, dojdete do místnosti se zamcenými dvermi a dvema elektrickými stenami (to jsou teleporty), projdete tunelem se zelenými pruhy, zmacknete tlacítko a vratte se. Vlezte do teleportu nalevo a jdete dál.
Až vyjdete pár schodu a budete na moste pod nímž jsou hluboko dole cervené fluktuace, tak se podívejte pres pravý okraj a uvidíte výcnelek na nemž je megahealth. Skocte pro nej a rychle prehupsnete na nejbližší rouru, z té pak do výklenku se Shield beltem a výtahem zpet na most.
Jdete dál a až vyjedete dalším výtahem, tak se dejte doleva, vyjdete na rampu vpravo a zmacknete cudlík, nacež se v místnosti za silovým polem objeví zmutovaný Skaarj, se kterým nemusíte bojovat, ale je škoda ho nechat žít (zvlášt pokud máte Energy Amplifier). Po zmacknutí tlacítka najdete teleport a teleportujte se do místnosti kde jste se teleportovali poprvé, projdete nyní odemcenými dvermi, sjedte výtahem dolu a projdete dalšími dvermi, v místnosti na konci chodby šlápnete na cernou desku a vyjdete po vysunutých schodech, zmácknete další cudlík, seberte megahealth, vratte se k tocitému výtahu a odejdete druhými doory.