Friday, June 23, 2006

Sejdete po schodech

a na ochozu jdete po trámu, preskocte laserové paprsky a vypnete je pomocí barevného panelu, vyjdete hlavní branou ven a dejte se znovu cestou dolu do podzemní budovy, tentokrát nejdete k celám, nýbrž skocte do vody a vejdete do tunelu.
Je jedno jak presne poplavete, ale musíte se dostat do jeskyne s dreveným mostem, vylézt na nej a jít do tunelu. V rohu je výtah zpet na hrbitov a vlevo kulatá plošina - použijte páku visící ze stropu, sjedte dolu a projdete dlouhým tunelem, na konci vyjdete po tocitých schodech do velkého sálu a použijte oba barevné panely. Až to udeláte, tak vlezte do druhého tunelu, na jehož konci je výtah který vás doveze prímo pred zvonici.
Vejdete dovnitr, pohnete pákou nalevo a až se výtah rozjede, tak skocte do díry pod ním. V mezipatre jsou nejaké náboje a energie, dole armor a upgrade pro Dispersion pistol. Ven se dostanete dalším výtahem, který vás vyveze za vež.
Vratte se do zvonice a tentokrát vyjedte nahoru, použijte dve páky a až se budete vracet, tak skoro dole skocte na ochoz a dojdete na transportní plošinu, jež vás doveze do dalšího tunelu, kterým stací už jen projít a jste na konci kola.